Ne odvajate se od svog pametnog telefona? Kada ste već stalno online, spojite ugodno i korisno i isprobajte ove zabavne aplikacije. Uz njih ćete smanjit ćete vrijeme na društvenim mrežama i više se posvetiti sebi i onome što volite. I najbolje od svega – besplatne su!

1. Insight Timer 

aplikacije

Najpopularnija besplatna aplikacija za meditaciju. U ponudi se nalazi preko 400 000 meditacija namijenjene početnicima i naprednima. Ukoliko imate samo minutu u danu, odaberite takav tip meditacije. Podijeljene su prema kategorijama i vremenskom trajanju pa ju je lako koristiti iz dana u dan. Svakodnevno ljudi diljem svijeta na aplikaciji provedu 6.000 sati slušajući one koje im najbolje odgovaraju. Meditacija dokazano smanjuje napetost, stres, pomaže vam da dođete do rješenja ukoliko vas nešto brine, a posebno djeluje na kontrolu misli i disanja.

2. Mint

 

aplikacijeTeško da život može biti lijep ukoliko nam financije nisu sređene. Bez obzira koliko zarađujete, svoje prihode i rashode potrebno je držati pod kontrolom i u svakom trenutku znati njihov omjer. Na taj način dugoročno si priskrbljujete sigurnost, a i osjećate se bolje. Željeli mi to ili ne, financije ulaze u svaku poru našeg života i važan su aspekt svakodnevnog življenja. Mint je besplatna aplikacija koja vam pomaže držati financije pod kontrolom. Izuzetno je jednostavna za korištenje pa vam neće biti problem svakodnevno dodavati troškove u nju. Pomoću Minta možete pratiti i planirati svoj budžet te plaćati i voditi plaćanje računa. Profil je moguće i personalizirati kako bi vam dolazile obavijesti ukoliko potrošite više od planiranog i slični alati koji će vas potaknuti da zavolite štednju i pametno trošite.

3. 1 second everyday 

Besplatni video dnevnik koji stvarate tako da iz dana u dan snimate video u trajanju 1 sekunde. To može biti za vrijeme trajanja vašeg putovanja, rođendana, ili iz dana u dan zanimljivih trenutaka u vašem životu. Na kraju se videa spoje i dobijete video svog života iz dana u dan. Možete ga dijeliti na svim društvenim mrežama.