Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, „The Art of Feminine Leadership“, u trećem izdanju priprema još bogatiji program i još istaknutija domaća, ali i svjetska imena koja će inspirirati sudionike u City Plazi u Zagrebu.

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera Ellen Rogin otvorit će treće izdanje konferencije i potaknuti sudionike da promijene percepciju o novcu i počnu na njega gledati kao na izvor novih mogućnosti za kojeg se isplati pregovarati. Brojna istraživanja su pokazala da, osim što žene i dalje zarađuju manje od muškaraca, one se i rjeđe zauzimaju za sebe te bore za svoje unaprjeđenje i povišicu.

Ellen je trenutno članica upravljačkog odbora Metropolitan Capital Banke u SAD-u, a osim prestižnih financijskih titula, certificirana i za program emocionalne inteligencije koji koristi Google za educiranje budućih lidera. Poznata je TEDx govornica, a njen rad se često citira u utjecajnim publikacijama poput  New York Timesa, Money, Time.com, Forbes.com i Huffington Post-a.

Osim Ellen, na trećem izdanju konferencije sudionici će imati priliku poslušati još dvije utjecajne svjetske govornice te čuti iskustva i brojnih istaknutih domaćih liderica. Osobito će biti zanimljiv panel na temu „Stakleni strop iznutra ili izvana: stoje li žene ponekad same sebi na putu ka vrhu?“

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com.

Ulaznice su dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 20. ožujka 2020., a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com.