Jeste li spremni za drugo izdanje najveće regionalne digitalne konferencije Digital Takeover?

S još bogatijim programom i renomiranim predavačima, ove godine će Digital Takeover konferencija staviti fokus na iskustva korisnika u digitalnoj transformaciji te otkriti načine kako osluškivati potrebe i navike korisnika kako bismo im najbrže prilagodili svoje poslovanje.

Zabilježite 13. ožujka za nova uzbudljiva znanja i iskustva, kada ćemo i kao medijski sponzor popratiti događanje te prenijeti vam najvažnije trenutke. 

Budući da društvene i mobilne tehnologije nevjerojatnom brzinom mijenjanju način na koji konzumiramo informacije, komuniciramo jedni s drugima pa čak i donosimo odluke, brendovi i agencije prisiljeni su promijeniti način na koji dosežu do postojeće i nove publike.

Peter Corbett prvi je predavač čije će bogato i zanimljivo iskustvo privući veliko zanimanje sudionika ovogodišnjeg Digital Takeovera. Iza sebe ima čak 20 Lavova iz Cannesa. U svojoj karijeri surađivao je s vodećim svjetskim brandovima poput General Electrica, Facebooka, Google, Disneya, Audija, Coca-Cole, Forda, Intela, Microsofta i drugih. Osnivač je iStrategyLabsa, digitalne agencije koja razvija rješenja za izazove klijenata i uvodi ih u online i offline svijet.

Uz njegovo bogato iskustvo koje uspješno povezuje kreativnu i tehnološku zajednicu, ove godine sagledajte širu sliku diitalne transformacije, dođite po nova i konkretna rješenja te savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 31. siječnja, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po cijeni od 2.900 kn. Više doznajte na www.digitaltakeover.hr.