Sanjariš o novoj poziciji, radnom mjestu ili potpuno drugačijoj karijeri? Vjeruješ da možeš puno više ostvariti, ali ti nedostaje prava prilika?

Pridruži nam se 30. rujna i 1. listopada u BIZkoshnici  na drugom izdanju intenzivne dvodnevne edukacije Digital Wings koja će ti pomoći da ostvariš svoj puni potencijal uz moć digitalnih kanala!

Pod vodstvom iskusnih stručnjaka u samo jednom vikendu otkrit ćeš svoje snage, doznati sve o digitalnim kanalima, načinima osobnog brendiranja i oglašavanja te kako pronaći svog idealnog poslodavca ili potencijalnog kupca. U slučaju da se odlučiš pokrenuti vlastiti posao, naš pravni savjetnik će te uvesti u oblike registracije poslovanja i mogućnosti financiranja tvojih ideja!

Program Digital Wings

Prvi dan ćeš u interakciji s drugima i pod vodstvom iskusne voditeljice ljudskih resursa , Blanke Lasić, otkriti svoje snage i prednosti koje će ti omogućiti uspješno pozicioniranje na tržištu.

Nakon toga ćeš doznati sve o osobnom brendiranju i digitalnim kanalima od stručnjakinje za digitalni marketing, Tanje Džido koja je protekle tri godina radila na digitalnim kampanjama vodećih svjetskih i domaćih brendova. Tanja će detaljno proći kroz sve važne digitalne kanale, počevši od Facebooka.

Snage Instagrama će ti najbolje približiti stručnjakinja Ana-Marija Petričević Liović koja je zadužena za brend FOREO na brojnim inozemnim tržištima kao i za suradnje s brojnim međunarodnim Instagram influencerima.

Kako se povezivati s drugima putem LinkedIna i ostvarivati međunarodne suradnje otkrit će ti Marijana Batinić, vlasnica agencije More ideja.

Drugi dan te čekaju znanja iz područja digitalnog oglašavanja pod vodstvom Tanje Džido, a kako pronaći prve kupce otkrit će ti Vesna Odobaša, direktorica Poslovnaedukacija.hr.

Ako se odlučite poslovati na globalnom tržištu, dobro će vam doći znanja iz poslovne komunikacije na engleskom jeziku koje će vam prenijeti Ana Babić, direktorica tvrtke Translector.

Od naše pravne savjetnice Đurđice Peranić doznat ćeš koji oblik tvrtke registrirati i kako pronaći izvor financiranja.

Nakon ovog vikenda znat ćeš:
  1. koje su tvoje snage i talenti te kako ih upotrijebiti za poslovni uspjeh
  2. sve najvažnije o najpopularnijim digitalnim kanalima i oglašavanju
  3. postaviti strategiju svog osobnog brenda ili proizvoda na digitalnim kanalima
  4. što te sve čeka ako kreneš u poduzetništvo
  5. kako umrežavanjem s drugim poduzetnicima možeš postići više
  6. odabrati pravi oblik poslovanja
  7. kako pronaći prve kupce ili poslodavce
  8. kako pronaći izvore financiranja za svoju ideju i tvrtku

Broj mjesta je ograničen. Prijavi se na info@shhhefica.com

Cijena: 600 kn (u cijenu su uključene kave, pića, brunch i materijali)