REDOVITE GRUPNE EDUKACIJE

LinkedIn – poveži se s prilikama – intenzivna edukacija koju organizira Plavi ured, a  otkriva kako se povezati s ključnim ljudima iz industrije, kako profesionalno pristupati potencijalnim sponzorima, investitorima. partnerima te dugoročno brendirati sebe i afirmirati se kao stručnjak u svom području.

Umrežavanjem do poslovnog rasta – intenzivna je edukacija u organizaciji Plavog ureda, koja naglašava važnost umrežavanja u poslovnom svijetu. Kvalitetnim umrežavanjem i upoznavanjem novih ljudi relevantnih za naše poslovanje možemo brže rješavati izazove, jednostavnije ostvarivati suradnje te učiniti da naše poslovanje raste.

PERSONALIZIRANE EDUKACIJE

Personalizirano vođenje društvenih mreža – Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kvalitetno voditi društvene mreže za svoj proizvod, uslugu ili tvrtku u kojoj rade. Na primjeru tvrtke ili industrije koju ćete navesti prilikom vaše prijave, predavač će za vas napraviti personalizirani program kako biste pokrili sva područja koja vas zanimaju te dobili konkretne savjete specifične za industriju u kojoj radite.

Marketing putem LinkedIna–  Kroz individualnu edukaciju na primjeru vaše tvrtke i industrije, doznajte sve o mogućnostima i alatima LinkedIna te kako ih iskoristiti za svoje uspješnije poslovanje. Iskoristite potencijal najveće poslovne društvene mreže na svijetu i povežite se s vodećim ljudima u vašoj industriji diljem svijeta! Pozicionirajte se kao vrhunski stručnjak u svom području i učinite vašu tvrtku utjecajnom u digitalnom poslovnom svijetu.

Nudimo otvorene i inhouse edukacije iz područja:

  • društvenih mreža
  • digitalnog oglašavanja
  • odnosa s javnošću
  • brendiranja
  • osobne motivacije

Radimo i posebno skrojene edukacije prilagođene potrebama vaše organizacije.

Javite nam se za više detalja.