eKreator.hr omogućava vam da na jednom mjestu čitate najbolje portale i blogove iz regije

Nakon dugog osluškivanja tržišta, želja i potreba čitatelja, nastao je portal za sve one koji se bave vlastitim razvojem i svakodnevno surfaju po raznim portalima i blogovima u potrazi za sadržajem koji im pomaže u tome. Često u moru ponude koja nam se nudi, dolazi do zagušenja i zbunjenosti, nismo sigurni u neki sadržaj, ili nailazimo na dezinformacije. Također, kada popunimo svoje kapacitete više ne možemo ništa čitati niti upijati, a željeli bismo još baš taj članak ili blog pročitati jer je tako dobar. I tada čuvamo linkove u mailovima, raznim dokumentima, bilješkama i slično da im se možemo vratiti. I nikada im se ne vratimo jer zaboravimo, ne znamo gdje su ili ih je previše i onda jednostavno odustanemo jer ne znamo koji je koji.

Kao odgovor na te izazove nastao je ekreator.hr koji je osmišljen kao centralni portal koji okuplja najbolje portale i blogove iz regije iz područja: psihologije, znanosti, managementa, duhovnosti, inspiracije i motivacije, zdravlja i ljepote, fitnessa te prehrane te omogućuje i kreiranje osobnog portala s ciljem spremanja omiljenih članaka na jednome mjestu. Na taj način čitatelj kreira svoj personalizirani portal/bazu i osim što si može spremati interesantan sadržaj kojemu se uvijek može vraćati, također si je skratio put za pronalazak novih te pojedinačnu pretragu po raznim stranicama na internetu.

ekreator.hr je portal za sve one koji žele više, one koji svakodnevno žele umno, duhovno i tjelesno rasti i tako unaprijediti kvalitetu svog života balansirajući sva tri aspekta kroz edukaciju, inspiraciju i motivaciju, čitajući  samo ono što vole.

Kreirajte i vi svoj portal i čitajte sve ono što volite na ekreator.hr!