Otisnite se u ljetnu bajku modnog dvojca ELFS uz luksuznu kolekciju naziva “First Lady”  za proljeće/ljeto 2017!

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić predstavili su krajem prošlog tjedna u Muzeju automobila Ferdinand Budicki raznovrsnu kolekciju proljeće/ljeto sa 40ak modela slaveći stil prvih dama koje svojom pojavom objedinjuju i promoviraju decentnost, eleganciju i otmjenost.

Sanjarenje o bezbrižnom ljetu može početi! Nakon što pogledate prekrasne elegantne komade kojih se ne bi posramila ni Prva dama, poželjet ćete da je ljeto već sada i odmah.

ELFS

Izvor: ELFS Facebook stranica

Već s prvim predstavljenim lepršavim modelima poveli su našu maštu na virtualnu šetnju po luksuznoj rivijeri, a uz čipkane haljine učinili su da osjećamo kao da smo na prvom romantičnom sastanku s dečkom u kojeg smo već dugo do ušiju zaljubljeni.

Izvor: ELFS Facebook stranica

Haljine ženstvenih silueta odišu luksuzom i govore da iza kojih stoje dame koje nikada ne pristaju na kompromise. To su suvremene Shhhefice koje su u svakom trenutku  spremne da zavladaju ljetnim špicama svojim besprijekorno elegantnim stilom.

Izvor: ELFS Facebook stranica

Haljine protkane metalnim nitima i ukrašene zlatnim detaljima idealne su za tople ljetne večeri gdje Shhhefice mogu uživati  u punom sjaju na elegantnim ljetnim zabavama na otvorenom.

Na cijelu kolekciju možemo samo napraviti duboki uzdah i reći “Ljeto, požuri!”

Hvala ELFS na luksuznoj ljetnoj bajci, a za još bolji dojam kolekcije, pogledajte službeni video.  🙂