Ovog ljeta namažite svoje misli 50+ faktorom inspiracije. 🙂 

Strastvena ljubiteljica knjiga, ekonomistica i pobornica pozitivne psihologije, Ana Vonić nam je izdvojila najbolje od najboljeg za sunce, plažu, kafić –  gdje god voljeli biti i čitati! Izaberite bilo koji od ovih naslova i očekujete visoku dozu inspiracije i korisnih spoznaja. Spremni?

A što ako je ovo raj? – Anita Moorjani
Priča o bezuvjetnoj ljubavi prema sebi. Ne kada budemo mršaviji, ljepši, pametniji ili bogatiji. Sada. Priča o ženi koja je preživjela, pobijedila bolest i doživjela iskustvo blizu smrti. Njezine spoznaje u koricama knjige: prihvatiti sebe baš onakve kakvima jesmo.

Emocionalna inteligencija u poslu – Daniel Goleman
Koje su sve karakteristike emocionalno inteligentnih ljudi u poslu?  Budite heroji i stvarajte dobit za sebe i druge. Na primjerima iz velikih poduzeća naučite sve što trebate znati za uspješno poslovanje. Vaša emocionalna inteligencija će vam otvoriti upravo ta vrata. Koje to osobine emocionalne inteligencije imate, a koje želite dodatno unaprijediti? Doznajte sve u ovoj odličnoj knjizi.

Tajna srodne duše – Arielle Ford
Srodne duše, znanstveno dokazano –postoje. O dokazanim metodama pronalaska srodne duše, kako prepoznati tu osobu i pronaći ju među masom – možete pronaći u ovim koricama. Želje se ispunjavaju, slobodno ispunite svoju. Mašta postaje stvarnost, često se može čuti. Vrijedi i u ljubavi. Postoji osoba koju biste htjeli u svom ljubavnom odnosu, ali to je (za sada) samo plod vaše mašte? Mislite da u stvarnosti takav netko ne postoji? Dopustite da Vas knjiga razuvjeri.

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere – John Gray
Uhvatite li često samu sebe kako ne razumijete brata, kolegu, prijatelja…ukratko -muškarce…? Najljepša knjiga koja objašnjava razlike među spolovima te kako ih zavoljeti. Kako prihvatiti da taj netko sasvim drugačije razmišlja? Naučite razgovarati i ponašati se u društvu bića sa drugog planeta koje toliko volite. Priče, savjeti i situacije ljubavi.

Zašto muškarci vole gadure – Sherry Argov
Kaže se da je hrana najukusnija kada se doda malo soli, ali i malo šećera. Budite slana i slatka. Mudra i smjela. Jaka, ali istovremeno nježna žena. Knjiga o ženstvenosti stava, o ženi koja drži do sebe i ne da na sebe. Takve su najprivlačnije. Potvrdili muškarci. 😉 Saznajte sočne pojedinosti i usput se nasmijte šalama Sherry Argov.

Tajna – Rhonda Byrne
Kažu „Think pink.“ I mi mislimo i mislimo ružičasto…. čak i na ružičastog slona. Ali nam život ipak daje crno u nekim situacijama? Svi smo se ponekad zatekli u takvoj fazi. Nije važno samo da mislimo pozitivno, već i način na koji mislimo pozitivno. Kako poboljšati svoj način razmišljanja i što je ključna točka koja Vam nedostaje za ružičasti ishod? Naučimo više o „Think pink“ izreci.

Život te voli – Louise L. Hay
Sve se događa sa razlogom. Kako povjerovati u to i ostvariti sreću? Ako ne naučimo kako raščistiti prošlost, sporije ćemo napredovati. Poraditi na uvjerenju da su situacije koje srećemo korisne za nas, te prihvatiti odgovronost za svoj život može se uz pomoću ove knjige. Imate moć da promijenite svaku situaciju. Naučite kako istinski zavoljeti svoj život i ostvarit sreću kakvu Vi želite.

Moć ozdravljenja je u nama – Lousie L. Hay
Otkrila sam da je prirodno liječenje svih organa, kao i rad na mentalnim stavovima najbolja kombinacija. Način razmišljanja uistinu stvara bolesti. Dobra vijest je da postoji i zdrav način razmišljanja, a vezan je i uz zakon privlačenja. U što vjerujemo i o čemu razmišljamo – obistinit će se. Vjerujte u zdravlje, mislite o zdravlju i čuda će se dogoditi.

Daj i uzmi – Adam Grant
Znate one divne i bogate ljude koji, začudo, nisu škrti i pomažu drugima? Znate barem jednu takvu veliku osobu? Poslovni svijet postoji zahvaljujući davanju, dijeljenju, uzimanju, motiviranju, mentoriranju. Divna i inspirativna knjiga o tomu kako se dobro dobrim vraća. I u poslu. Jedan, dva i zaviri u sretnu poslovnu knjigu sa mnoštvom primjera uspješnih suvremenih poduzetnika! A ujedno su divni ljudi. 😉

Kako razmišljaju muškarci – Adrienne Mendell
Obranite se od diskriminacije na poslu. Poboljšajte svoju komunikaciju s kolegama i ostvarite povišicu i olakšanje u radnom vremenu. Kako „plivati“ u muškom svijetu, te se ispravno istaknuti među kolegama? Činjenica je da postoje razlike među muškarcima i ženama, naravno i u poslu. Naučimo biti još bolje nego što jesmo.

Za koju god se knjigu odlučili i gdje god bili, uživajte u ljetu! 🙂