Možda danas ne živiš svoje snove već svoje najveće izazove i teškoće.
Možda se ne ponosiš time kako si složila slagalicu života jer ti nedostaju oni najvažniji dijelovi.

Ali jednog dana svi kamenčići koji te danas žuljaju će postati tvoji blagoslovi.

Oni će te naučiti istinski najvrjednije lekcije koje će te dovesti do svega o čemu sanjaš.

Možda čak i dalje, do nečeg većeg i boljeg.

Nećeš se sjećati ovih trenutaka kao žuljeva i otvorenih rana, zaključanosti u podrumima svojih najvećih strahova već ćeš ih pamtiti kao trenutke rasta i stvaranja vlastite magije.

Pusti da vrijeme ispiše najljepša poglavlja tvoje priče

Danas ti se možda čini da je neizvjesnost jedino na što možeš računati, ali upravo ona nosi potencijal za kreiranje potpuno novih poglavlja u kojem si ti junakinja svoje priče.

Možda se osjećaš izgubljeno, uplašeno, ne vidiš svoj put, ali upravo izgubljenost je prilika da se pronađeš u nečemu daleko većem i boljem nego što tvoj um može zamisliti.

Otvori ga za nove prilike, potakni ga na traženje novih mogućnosti, otpusti očekivanja i uklesane puteve, pusti da te odvede do mjesta na kojem trebaš biti.

Možda se osjećaš nelagodno, izvan svoje zone komfora, ali upravo nelagoda je prilika da spoznaš što se u tvom životu treba promijeniti da bi postala osoba koja može ostvariti snove koje sanjaš.

Pusti da vrijeme objasni svaki korak tvog puta

Možda su ljudi koje voliš napustili tvoj put i danas se osjećaš usamljeno u svojim težnjama, ali zapamti, unatoč našim najvećim željama i otporima, ono što nije za nas, nikada ne može ostati uz nas.

Kada pustiš da vrijeme odgovori na tvoja najveća pitanja shvatit ćeš da se sve posložilo i bolje nego što si očekivala. Uvidjet ćeš svaku lekciju koja ti je servirana i shvatit ćeš da je svaki tvoj korak, čak i onaj najbolniji, imao veću svrhu.

Jednog dana kad pogledaš unatrag na ove dane, nećeš više vidjeti trenutke očaja već trenutke junaštva te da okolnosti nisu bile protiv tebe nego za tebe i tvoje najveće dobro.

Shvatit ćeš da nikada nisi bila zarobljena u mjestu već u obrascima iz kojih si trebala naći izlaz. Bilo je nešto u tom trenutku, u tom iskustvu, u toj osobi i mjestu što si trebala naučiti da bi krenula dalje.

Pusti da vrijeme redefinira tvoju priču

Kad pogledaš unatrag shvatit ćeš da si oduvijek imala sve u sebi, samo ti je nedostajala hrabrost da živiš svoju priču.

Shvatit ćeš da sve što si prošla je bilo potrebno da bi se oslobodila okova svog uma i okruženja te naučila živjeti u punom sjaju svoje duše.

Sav trud, stalni pokušaji, usponi i padovi, odbijenice i sumnje, bili su tu da te nauče vrijednosti vlastite podrške i vjere u nemoguće.

Teškoće ne dolaze da nas zarobe već da nam pokažu koliko smo zarobljeni  u životu koji ne želimo.

Jednog dana svi ovi dani će dobiti svoj smisao i postati kamen temeljac osobe koja ćeš postati.

Osobe koja stvara vlastiti život i slijedi unutarnju magiju unatoč svemu što se izvana događa.

Jednog dana pogledat ćeš unatrag i vidjeti magiju iza svakog izazova koji je postao tvoj blagoslov.