Naručite prvu knjigu osnivačice Shhhefice, Tanje Džido pod nazivom „Budi Shhhefica svog života“ koja je nastala na temelju Tanjinog osobnog iskustva nevjerojatne transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana!

Svaki korak transformacije  popraćen je u stvarnom vremenu na portalu Shhhefica, gdje su čitatelji iz dana u dan mogli zajedno se motivirati i rasti s autoricom. Nakon godinu dana, autorica je odlučila najčitanije članke pretočiti u knjigu te na taj način ponuditi motivaciju, inspiraciju i rad na sebi na jednom mjestu, u ilustriranom ružičastom izdanju, svim čitateljicama koje žele promijeniti svoj život.

Budi Shhhefica svog života

Budi Shhhefica svog života

„Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“
(odlomak iz knjige)

“Ova knjiga pomiče, mijenja, ali ono najvažnije, ona ohrabruje. Upustiti se u život, uroniti u njega svim svojim bićem,  prihvatiti avanturu, uhvatiti kormilo. Postati ne samo glumac, već i režiser nevjerojatnog filma koji se odvija tu, pred našim očima… uči nas kako prestati robovati ustaljenim obrascima, izaći iz zone komfora, prihvatiti izazov. Kako uspješno promijentiti jedino što se može mijenjati – a to smo mi sami.” – Rosie Kugli

Knjigu “Budi Shhhefica svog života” možete naručiti na info@shhhefica.com po cijeni od 15 EUR. Nakon što je uplata vidljiva, knjiga vam stiže na kućnu adresu!

Budi Shhefica svog života