Prestani pokušavati slijediti tragove drugih. To nije tvoja staza.

Prestani se vući kroz život umorna i neinspirirana, tražeći „ono nešto“ što će promijeniti tvoj život zauvijek.
Zašto bi danas bilo drugačije od jučer? Jedina razlika može biti u tvojim koracima.

Prestani tražiti izvana onu iskru koja će rasplamsati vječnu vatru u tvom srcu i pretvoriti tvoj život u avanturu o kojoj sanjaš. Ta iskra jedino možeš biti ti.

Možeš čekati cijeli život da netko otkrije tvoj sjaj i da ti sve ono što misliš da zaslužuješ. Možeš se moliti i sanjati o tom bajkovitom trenutku, ali on neće doći sam od sebe.

Kreiraj svoju magiju i svojom vjerom rasplamsaj svoju vječnu vatru, otisni se u životnu avanturu o kojoj sanjariš. Ti si ta koja ima sve ključeve i odgovore. Ti vladaš svojim osmijehom i sjajem u svojim očima. Nitko i ništa izvana te ne može pokrenuti, ako to ne učiniš sama.

Kreiraj svoju magiju jer zaslužuješ živjeti svoje snove i uvidjeti koliko je sve ono što želiš zapravo jednostavno i dokučivo. Oduvijek je bilo tu i oduvijek si imala moć, samo si to trebala otkriti. Ne postoji izazov koji ne možeš svladati i poraz koji ne možeš prebroditi ako imaš sebe na svojoj strani.

Kreiraj svoju magiju koja će te ponovno učiniti živom i svjesnom blagoslova svakog udaha i izdaha te svakog koraka kojeg napraviš prema svojim snovima. Sve tajne ovog svijeta se kriju u koracima, malim, svakodnevnim i pomno osmišljenim koje zajedno mogu pomjeriti cijeli svijet u tebi.

Kreiraj svoju magiju jer to tvoje srce zaslužuje. Kad je posljednji put treperilo u iščekivanju nove, uzbudljive avanture? Osim što se svaki dan guši pod pritiscima i očekivanjima sredine te monotonije kojom ga iz straha svakodnevno hraniš.

Kreiraj svoju magiju jer život se neće promijeniti sam, ma koliko o njemu sanjala ili kukala najbližima. Duguješ sebi da konačno preuzmeš odgovornost nad svojom srećom i otisneš se na put koji će biti sve samo ne onaj koji su već drugi prošli.

Tvoji koraci i tvoja magija je samo tvoja. Usudi se kreirati je!