Shhhefice, jeste li spremne mijenjati svijet? Dođite po dozu inspiracije od najvećih stručnjaka iz cijelog svijeta na LEAP Summit! 

LEAP Summit, trodnevna međunarodna konferencija i ove godine je spremna da nas inspirira s rastućim popisom utjecajnih i uspješnih predavača koji nas očekuju od 11. do 13. svibnja u Studentskom centru Zagreb!  Konferencija je osmišljena za individualce koji su spremni mijenjati svijet i stvarati budućnost! Shhhefica je svakako dio te priče i jedan od ponosnih medijskih sponzora koji će budnim okom pratiti sva događanja stoga očekujte najzanimljivije sadržaje s konferencije na našim kanalima!

lars leap summit

Već su predstavljena mnoga velika imena predavača na ovogodišnjem LEAP Summitu, a kao sponzori ove konferencije, ekskluzivno predstavljamo i jednog od top 25 najinovativnijih i najutjecajnijih marketingaša u Europi koji stiže u Zagreb – Larsa Silberbauera! Kreator uspjeha brenda LEGO na društvenim mrežama, kao Senior Global Director on Social Media and Video platforms, Lars je zadužen za sve objavljene LEGO video materijale. Slobodno ga pitajte kako su došli na ideju za LEGO filmom, jer kad je on došao na tu poziciju, LEGO nije imao ni službenu web stranicu. 2015. godine Adweek je LEGO stavio na prvo mjesto najpoznatijih marki u industriji igračaka, prisutnih na društvenim mrežama.

Osim Larsa, do sada su objavljeni i drugi govornici od kojih ističemo Cathy O’Dowd – prvu ženu koja je osvojila Mount Everest s obje pristupne strane; Javiera Bajera – kreatora organizacijskih kultura i promjena; Russella Dalgleisha – uspješnog poduzetnika u području tehnologije i inžinjerstva  te Tacis Gavoyanissa – vizionara s posebnim zanimanjem prema mogućnostima novih tehnologija.

Karte za LEAP Summit 2017 dostupne su na službenoj stranici konferencije, a pokrivaju sva tri dana trajanja konferencije i  sudjelovanje u radionicama i networking eventima gdje možete upoznati i umrežiti se s predavačima i gostima iz cijelog svijeta.

Veselimo se LEAP Summitu, novim idejama i pozitivnoj energiji koja će nas pokrenuti u smjeru poduzetništva i rastućih inovacija! 🙂