Peto izdanje međunarodne konferencije LEAP Summit održat će se 26. i 27. ožujka u CineStar Zagreb Branimir Mingle Mallu, a okupit će preko 3.000 sudionika iz 40 zemalja svijeta.

Svoja predavanja će održati i više od 80 govornika, a u fokusu će biti brojne teme vezane uz poduzetništvo, nove tehnologije, globalne trendove, održivi razvoj te pozitivne promjene.

“Uz paralelna predavanja na čak pet pozornica, sudionici će imati prilike slušati svjetski poznate govornike iz raznih industrija. Yannick Theler, direktor Ubisofta, Matt Roberts koji je globalni direktor istraživanja u Formuli1 te Anne Skare Nielsen, poznata skandinavska futuristkinja, samo su neka od trenutno poznatih imena koja će nam se pridružiti u Zagrebu. Ove smo godine još više obogatili naš networking program, a tu su i poduzetnička natjecanja te panel rasprave za sve sudionike“, – izjavio je Andrej Hanzir, projektni voditelj LEAP Summita.

U posljednje četiri godine LEAP Summit je posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na jednoj od LEAP pozornica te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća.

Prijave za peto jubilarno izdanje LEAP Summita su otvorene, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici www.leapsummit.com te Facebook stranici.