Specijalizirani smo za Lifestyle Branding – posebnu vrstu brendiranja koja teži putem komunikacije brenda utjeloviti interese, ponašanja, stavove i mišljenja ciljne skupine kako bi pospješila kupnju.

Što imaju zajedničko Apple, Starbucks i Harley-Davidson? Oni su više od brendova, oni su životni stil.  Stoga treba težiti tome da i vaš brend bude onaj koji će izazvati emocije kod kupca i učiniti da se on s njim saživi i poveže, a ne samo da ga koristi za zadovoljenje određenih potreba.

Kad kupac donosi odluku o kupnji najveći utjecaj ima njegova osobnost jer putem proizvoda koji kupuje govori “Ovo sam ja”.  Na to utječe nekoliko faktora poput emocija, društvenog statusa, procjene vlastite vrijednosti i osobnih težnji. Proizvod na sve to treba odgovoriti svojom komunikacijom, a cilj takve komunikacije je da kupac kaže – Ovaj brend odgovara mom životnom stilu ili mojoj težnji za njim.

Ako i vi želite postati novi lifestyle brend ili približiti svoju brend komunikaciju ciljnoj skupini, javite nam se na info@shhhefica.com.