Barbara Galić Pavlović iz Photomatha će 23. ožujka u 18:30h s nama podijeliti svoja iskustva o vlastitom upravljanju emocijama koja su joj pomogla ubrzati karijeru i postići nevjerojatne poslovne uspjehe.

Svatko od nas svaki dan nosi cijelog sebe na posao – to znači i sve svoje misli i osjećaje koje ne možemo samo isključiti kada se ulogiramo na računalo. 

Svaka interakcija s našim timom, kolegama ili vanjskim suradnicima izaziva u nama određen odgovor – emocionalnu reakciju koja ponekad može iznimno utjecati na naš uspjeh u poslu, ali i na to kako se osjećamo u vezi sebe samih.

Na Masterclassu ćemo načeti jednu ogromnu temu koja osobito utječe na poslovni napredak i osjećaj zadovoljstva na poslu, a to je upravljanje emocijama. 

Barbara će dijeljenjem svog iskustva pokazati kako je naučila prepoznati i imenovati svoje emocije u specifičnim poslovnim situacijama, kako je mijenjala svoja uvjerenja, koje tehnike i alate je koristila kako bi utjecala na svoje emocije te kako joj je napredak u ovom području omogućio uspješnije ostvarenje poslovnih ciljeva, ali i pojačao vjeru u svoje mogućnosti i sposobnosti.

Tko je Barbara?

Barbara Galić Pavlović radi kao Chief of Staff u Photomathu, jednoj od naših najpoznatijih IT tvrtki. Kako IT sektor raste, tako u njemu rastu i prilike pa je Barbara prošla kroz jako raznolik karijerni put – od prodaje preko financija do operacija i strateškog managementa. Kroz poziciju Chief of Staff, Barbara trenutačno vodi interne komunikacije, sudjeluje u operativnom poslagivanju Photomatha tijekom različitih faza skaliranja i podržava rad CEO-a. U privatnom životu, Barbara je supruga i majka koja se trudi ne pretjerivati u operativnom poslagivanju vlastite obitelji, što je ponekad profesionalna deformacija. 🙂

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene putem e-maila mission@shhhefica.com. Sudjelovanje je 30EUR, a za sve polaznice programa #Mission100 je besplatno uz prethodnu prijavu. Masterclass se održava putem Zoom platforme, prvih 45 min je rezervirano za predavanje, a 15 min za vaša pitanja.
Vidimo se!