Ako ste se ikada pitali kako recruiteri biraju potencijalne kandidate kojima će ponuditi najbolje prilike na tržištu i što u njihovim očima znači vaša (ne)vidljivost na LinkedInu, ne propustite Masterclass Jasmine Puškarić koji će se održati 5. travnja u 18:30h. 

Kroz recruiterski posao gdje češće poslodavac pristupa kandidatu nego što je to obrnuto, Jasmina će nam prenijeti koliko je važno da naš poslovni profil sadrži ključne informacije o nama.  Bez dijelova prema kojima netko s druge strane može prepoznati baš VAS, puno teže ćete doći do novih prilika, bez obzira da li ju sami tražite, ili vam ju netko nudi kao potencijalnu opciju.

Osim kroz aktivnu ulogu u zapošljavanju, Jasmina je i na vlastitoj koži osjetila rezultate vidljivosti na poslovnim mrežama, iako joj cilj nikad nije bio ‘biti vidljiva’. Dijeljenje razmišljanja i iskustava na Linkedinu (za koje joj je kako sama kaže trebalo dosta samoohrabrivanja i guranja izvan zone komfora), donijele su joj nevjerojatne prilike do kojih, kaže, ne bi došla da ih je samoinicijativno tražila.

Na webinaru će Jasmina s vama podijeliti savjete i trikove kako kvalitetno povećati svoju vidljivost na LinkedInu kao i svoje osobno iskustvo oko toga kako se i sama pokrenula te kako joj je to pomoglo ubrzati vlastiti karijerni rast. 

Tko je Jasmina?

Jasmina je voditeljica People & Culture odjela u IT tvrtki Lemax, a posjeduje preko 15 godina iskustva u ljudskim potencijalima. Završila je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a nakon osmogodišnjeg iskustva u internacionalnim tvrtkama, zaposlila se u Lemaxu te je u sedam godina prošla veliki rast zajedno sa tvrtkom.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene putem e-maila mission@shhhefica.com. Sudjelovanje je 30EUR, a za sve polaznice programa #Mission100 je besplatno uz prethodnu prijavu. Masterclass se održava putem Zoom platforme, prvih 45 min je rezervirano za predavanje, a 15 min za vaša pitanja. 
Vidimo se!