Ako ste se ikada pitali je li moguće izgraditi odnose i komunikaciju u kojoj poštujemo i vlastite potrebe i potrebe drugih, bez kompromisa, ne propustite Masterclass 19. travnja u 18:30h, kada će nam Ana Veir podijeliti svoje bogato poslovno iskustvo i savjete kako ostvarivati ciljeve na asertivan način.

Svatko se može naljutiti – to je lako. Ali naljutiti se na pravu osobu, do ispravnoga stupnja, u pravi trenutak, zbog ispravnoga razloga i na ispravan način – to nije lako. Često čujemo, posebice od žena: “meni je bitan samo moj mir i zato sve puštam”.  Kada ne biramo asertivnost pokušajmo osvijestiti zašto i što se skriva iza tog mira.

Asertivna komunikacija znači dvosmjeran proces gdje poštujemo samoga sebe i našega sugovornika. Asertivna osoba smatra da svatko ima pravo na svoje mišljenje (čak i ja sam), da su neslaganje i različita mišljenja normalne pojave, da se stavovi mogu obrazložiti i da će svoje ciljeve ostvariti ako bude fleksibilnija.

Na Masterclassu ćemo govoriti o tome kako preuzeti odgovornost za sebe i svoje potrebe i ideje, a opet aktivno slušati sugovornika te na koji način, kojim kanalima i kako tvrtka obično komunicira te što to govori o njoj.

Tko je Ana?

Ana Veir je izgradila bogatu karijeru najprije u IBM-u radeći kao prodajni savjetnik, regionalni voditelj i konzultant, a 2019. prelazi u Infobip gdje osmišljava i pokreće Odjel koji se bavi naprednim prodajnim procesima, prodajnim edukacijama i digitalnim alatima za prodaju SaaS proizvoda. Danas radi u 01 Content&Technology digitalnoj agenciji kao Business direktorica gdje kreira sales enablement programe za firme, vodi business & service design radionice, bavi se temom transformacije u mission-based timove te digitalnom transformacijom. Veliki je zaljubljenik u ljude i edukacije, završila je MBA studij, Enterprise Design Thinking i Mindfulness te trenutno prolazi dodatne edukacije za napredne NLP tehnike i Organizacijski geštalt.

Kako se prijaviti? 

Prijave su otvorene putem e-maila mission@shhhefica.com. Sudjelovanje je 30EUR, a za sve polaznice programa #Mission100 je besplatno uz prethodnu prijavu. Masterclass se održava putem Zoom platforme, prvih 45 min je rezervirano za predavanje, a 15 min za vaša pitanja. 
Vidimo se!