Veliko networking događanje održano u srijedu, 10. svibnja okupilo je brojne uspješne poslovne žene koje su mogle čuti savjete četiri domaće liderice, a onda ih odmah i primijeniti kroz business speed networking s ženama sličnih karijernih ambicija. 

Preko 80 uspješnih poslovnih žena okupilo se u srijedu navečer u novom zagrebačkom Hotelu Zonar gdje su uz inspirativan i poticajan program iskusili business speed networking u grupama posloženim prema njihovim interesima kroz koje su mogle odmah primijeniti vrijedne savjete koje su s njima prethodno podijelile četiri uspješne i višestruko nagrađivane domaće liderice. 

Zašto žene brzo uče, a sporo napreduju, sudionicama je otkrila dekanica Veleučilišta PAR u Rijeci, Gordana Nikolić, koja je potpuno iskreno i bez zadrške podijelila svoju poduzetničku priču punu uspona i padova te brojnih prepreka koje je uspješno savladala. Snježana M. Lohninger, voditeljica financija u Porsche Inter Auto d.o.o. naglasila je važnost istinskog povezivanja s drugima te kontinuiranog osnaživanja naše mreže kontakata, a Sandra Mihelčić, osnivačica Business Media Grupe, podijelila je svoje najvrjednije spoznaje tijekom svog 20-godišnjeg poduzetničkog puta. Direktorica prodaje Merkur osiguranja, Daniela Mikulić naglasila je važnost zadržavanja autentičnosti i prihvaćanja izazova rasta te se osvrnula i na vrijednost vidljivosti unutar struke te ulaganja u kvalitetne odnose s drugima. 

„Žene često biraju teži put, stalno ulažu u edukacije i marljivo preuzimaju često nevidljive zadatke, što im otežava napredovanje i dolazak do upravljačkih pozicija. Zato je važno da uz marljiv rad, kontinuirano povećavaju svoju vidljivost, umrežavaju se s drugima, dijele znanja i iskustva te osnažuju druge žene na svom putu.“ – poručila je organizatorica događanja, Tanja Džido. 

Vidimo se ponovno najesen!

Networking događanje je dio projekta #Mission1000 kojem je cilj potaknuti veću vidljivost žena kroz edukaciju i praktične vježbe u tri područja u kojima se žene najčešće sabotiraju: osobni brending, LinkedIn i umrežavanje. Događanju su prisustvovale i sudionice prve generacije koje su uspješno završile 9-tjedni program te su im svečano uručeni i zasluženi certifikati. 

Osim inspirativnog i zabavnog programa uz DJ-a, sve sudionice su imale priliku napraviti i besplatnu poslovnu portretnu fotografiju kod Darka Mareša, jednog od vodećih fotografa specijaliziranih za portretnu fotografiju te su uz profesionalnu fotografiju s događanja sa sobom ponijeli na desetke novih vrijednih kontakata kao i korisnih savjeta za razvoj svojih karijera i poslovanja. 

Iduće business speed networking događanje kao i novi ciklus programa #Mission1000 organizatori očekuje nas u jesen 2023, a sve informacije možete pratiti na službenoj web stranici: www.mission.shhhefica.com