U iznimno konkurentnom i komunikacijski zasićenom poslovnom svijetu, osobni brending vam može pomoći osigurati kontinuirani rast vaše karijere i prilike po vašoj mjeri.

Čak iako ste trenutno zaposleni i zadovoljni tamo gdje jeste, osobni brending vam može osigurati priznanja i status stručnjaka koji će vam otvoriti nove prilike unutar tvrtke.

A onda kada poželite nove prilike na tržištu rada, nećete morati krenuti ispočetka nego ćete svoju izgrađenu reputaciju nositi dalje sa sobom i već biti prepoznatljivi na tržištu rada.

Osobni brending povećava vašu vidljivost

Osobni brending pomaže da vaši talenti, ekpertiza i marljivi rad koji svakodnevno ulažete budu kontinuirano vidljivi drugima unutar tvrke, industrije i tržišta rada. 

Time kontinuirano stvarate povoljne prilike i reputaciju unutar vaše tvrtke, što vam pomaže unaprijed osigurati podršku za vaše ideje i projekte, a vašu vrijednost ne morate dokazivati kada  pregovarate za povišicu ili novu poziciju.

Osobni brending vam donosi prilike po vašoj mjeri

Kada ste kontinuirano vidljivi u vašoj zoni genijalnosti, tamo gdje leže vaše snage i talenti, s vremenom postajete prvi na umu donositelja odluka koji trebaju osobu poput vas za novi projekt ili poziciju bilo u vašoj ili potpuno drugoj tvrtki.

Prilike koje dobivate su više usklađene s vašim talentima, ali i vašim razvojem karijere, što ubrzava vaš rast i doprinos drugima. Smanjuju se operativni, a povećavaju strateški zadaci, a s tim se poboljšavaju i vaši radni uvjeti.

Osobni brending vam pomaže izgraditi mrežu podržavajućih kontakata

Kada se usudite biti vidljivi, svoji i transparentni u svojim vrijednostima i talentima, lakše dolazite do novih poznanstava koji dijele iste vrijednosti ili trebaju talente poput vas.

Unutar tvrtke kolege i suradnici osjećaju da vas bolje poznaju, brže stvarate povjerenje i dobre odnose, a dobri odnosi su ključni za brže i produktivnije izvršavanje zadataka.

Osobni brend se gradi korak po korak. Najvažnije u svemu tome je da je svaki korak bude istinski odraz vas. Budite vidljivi i otvoreni za rast. Javite mi se ako trebate podršku.