Moj Profil je poslovna društvena platforma za freelancere koja je na tržište plasirana u ožujku 2022. godine, a nedavno je proslavila prvu godinu rada atraktivnim događanjem u Rijeci koje je okupilo brojne goste, poduzetnice i poduzetnike, managere, ali i sve one koji se tek planiraju odvažiti koračati  prvim poduzetničkim koracima.

Moj Profil pokrenula je poduzetnica Milena Marot s  ciljem što jednostavnijeg povezivanja i ostvarivanja suradnji. Milena je svoju ideju razvija u sklopu četrnaeste generacije Start up inkubatora u Rijeci, a platforma Moj Profil dostupna je fizičkim i pravnim osobama na području Hrvatske, ali i šire, koje žele nešto ponuditi ili se povezati sa svojom zajednicom.

Sinergija poduzetnika

Događanje u Rijeci pratila je odlična energija i sinergija. Za fine zalogaje i pića pobrinuo se Nami sushi restaurant iz Opatije. Zdravi kutak pripremila je i Marina Lesica, ujedno i brand ambasador platforme te autorica jedinstvenog  Feel food koncepta. Kutak za fotografiranje uredila je Ivona Horvat, Event Design by Ivona, događanje je podržao i Puppis, a prostor je ustupio RiHub, poznata riječka adresa koja promiče poduzetnike i poduzetništvo.

Prisutnima se prvo obratila Milena Marot koja je zahvalila na podršci te naglasila kako platforma okuplja više od 140 osoba dok je plan da taj broj bude veći od 1400! Riječ je zatim prepustila brend ambasadorici Tanji Ribarić koja je najavila vrijedno darivanje, ali i istaknula kako se raduje biti dijelom projekta i samoga događanja.

Atmosferu je dodatno začinila Daria Udossi, svi prisutni imali su prilike uživati u Mindfullness bachati, plesnoj točki koja osnažuje, ali i ističe ženstvenost.

Predstavili su se i članovi tima Moj profIl: Helena Balaž, Jelena Hotko, Ilijana Milovanović i Luka Nekić.Kako bi se za platformu čim više pročulo zaslužni su i brand ambasadori kojima se Milena Marot posebno zahvalila. Brand ambasadori su:  Marija Kos, Lejla Josipović, Daria Udossi, Andreja Marčec, Martina Žgomba, Iva Jović, Marina Lesica, Dejana Milković, Anđela Knez, Lejla Josipović, Daria Udossi, Andreja Marčec, Martina Žgomba, Iva Jović, Marina Lesica, Dejana Milković, Anđela Knez.

Idući korak – Moj Profil Biznis Akademija!

Članovi tima i brand ambasadori primili su vrijedne sponzorske poklone, a posebna zahvala išla je sponzorima: Lejli Josipović i brandu Rosa petalis, brandu Sretno uho,  Boshka Terrariums, brandu Heklana bajka, Marizi Butorac, Gordani Galetić, Dejani Milković, Luki Dotliću – Lutedo. Po završetku je održana i tombola, a za nagrade su se pobrinuli: Maja Prović, Luka Dotlić – LutedoStilueta, Nikolina Papuga i obrt Anitsya,  Mariza Butorac, Dejana Milković i Jelena Hotko.

Event su moderirale Milena Marot i Marija Mažar koje je za tu prigodu odjenula Gorana Nedić, obrtnica s Krka čiji brend Miau Couture slavi ženu u svim njezinim ulogama!

Milena Marot je najavila i Moj Profil Biznis Akademiju te svojim primjerom pokazala kako jedna ideja može poslati uspješan poslovni pothvat! Moj Profil je tek na svojim počecima međutim izvrstan je pokazatelj da upornim radom, dobrim timom i jasnom vizijom i nemoguće postaje moguće!