„Čitajući ove retke, osjeća se gotovo radostan poticaj – odbaciti strahove i shvatiti  da smo dostojni najboljeg što život može pružiti“ – Rosie Kugli

Prva knjiga  “Budi Shhhefica svog života” izlazi uoči Međunarodnog Dana žena, a svečana promocija će se održati će u petak 9. ožujka 2018. u Wow baru Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, od 18 do 20h Istovremeno, održat će se i četvrto druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i umrežavanju uspješnih mladih žena.

Knjiga „Budi Shhhefica svog života“ nastala je na temelju Tanjinog osobnog iskustva transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana koji je popraćen u stvarnom vremenu na portalu Shhhefica, gdje su čitatelji iz dana u dan mogli zajedno se motivirati i rasti s autoricom. Nakon godinu dana, autorica je odlučila najčitanije članke pretočiti u knjigu te na taj način ponuditi motivaciju, inspiraciju i rad na sebi na jednom mjestu, u ilustriranom ružičastom izdanju, svim čitateljicama koje žele promijeniti svoj život.

Promociju knjige će uljepšati uspješne poduzetničke priče Sanje Čabraje, suvlasnice Dessange Hrvatska, Rosie Kugli, spisateljice i kolumnistice, Ivane Delač Đolo, poduzetnice i bivša Miss Universe Hrvatske , Magdalene Bešker, vlasnice tvrtke Ulica snova i brenda Moj Planer i Maje Prović, certificiranog lifecoacha Inge Rock Akademije. Svoj dolazak su potvrdile i Alis Pečarić Marić, Iva Belé, Jassna Luna Jozić i Zana Goić Petričević.

„Moje putovanje prema životu o kojem sam sanjala započelo je prije godinu dana, ali nije gotovo i, iskreno, ne želim da ikada završi. Kada počneš doživljavati uspjehe, pretvarati svoje snove u stvarnost, shvatit ćeš da nisu važni rezultati koje postižeš već emocije koje nosiš u sebi. Najvažnije je kako se osjećaš sama sa sobom kad se sva svjetla pogase i svi odu doma. Možeš li živjeti sama sa sobom? Jesi li zadovoljna s onim što si postala? Možeš li mirno spavati noću i sanjati dalje, nove snove? Kada zaroniš cijelim svojim srcem u ocean mogućnosti i plivaš kao da sutra ne postoji, ne razmišljaš o blagu kojeg ćeš pronaći na dnu niti o tome što će se dogoditi kada izroniš. Samo se prepustiš i uživaš, pustiš da te radost ponese.“
(odlomak iz knjige)