Vratilo se doba vitezova i dama! Samo što je ovaj put dama odlučila postati vitez i spasiti samu sebe. Uz snažan stav, nasreću, ipak je zadržala svoju romantičnu stranu. 😉

Proljetne modne kolekcije vodećih modnih brendova vratili su nas u davna romantična vremena pretvarajući gradske ulice u balne dvorane modernog doba. Uz minimalistički chic, stavljen je naglasak na vitešku izvedbu rukava, romantične volane i čipkane detalje, a sve to povezano je u snažnoj, viteškoj silueti hlača, haljina i ženskih odijela.

U nastavku pogledajte najbolje komade iz proljetne modne kolekcije vodećih brendova. Svi komadi su dostupni u Hrvatskoj.

mango proljetne modne kolekcije

Mango Premium Collection -> www.mango.com

Minimalistički chic uz nepogrješivu crno-bijelu kombinaciju iz proljetne modne kolekcije brenda Mango pokazuje da je manje doista više, a da istinski stil leži u detaljima. Romantični volani i hlače u uskoj i širokoj varijanti, odlične su za pokazati da imate snažan stav i poslovnu ozbiljnost, ali ipak i nježniju kreativnu stranu.

Zara proljetne modne kolekcije

Zara Spring Collection -> www.zara.com

Igra s rukavima i proljetnim bojama, struktura naspram razigranosti i slobode, temelj je proljetne modne kolekcije brenda Zara.  Snažni kontrasti i vapaj za slobodom spajanja nespojivog uz poštovanje strukture s dušom razbojnika.

H&M proljetne modne kolekcije

H&M Spring Collection -> www.hm.com

Detalji s kraljevskog dvora i romantičan povratak u stav zaštite, borbe i sigurnosti, ovaj put iz ženske perspektive. Komadi iz H&M proljetne modne kolekcije dokazuju da pjesnička duša i viteška smjelost mogu postojati u jednom.

Mohito proljetne modne kolekcije

Mohito Flower Crush Collection -> www.mohito.com

Romantična boja ruže i fokus na volane i rukave pokazuje da su kreatori proljetne modne kolekcije brenda Mohito stavili naglasak ipak na onu ženstveniju stranu u nama, ostavljajući snažan stav unutar nas samih i prepuštajući detaljima da odigraju ulogu jačega.

Bershka proljetne modne kolekcije

Bershka Spring Collection -> www.bershka.com

Neodoljivi komadi iz Bershka proljetne modne kolekcije inspiriraju kombinacijom crne boje i snažnijih materijala koji prkose onim nježnijim, romantičnim  komadima. Istodobno ih savršeno nadopunjuju ilustrirajući buntovnu stranu romantične duše u nama.

Nadamo se da ste pronašli nešto što će osvježiti vaš proljetni look i učiniti da zablistate na balovima, pardon, ulicama vašeg grada. 😉  Za više inspiracije posjetite Shhhefica Instagram.