Treće druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, 9. prosinca će u prazničnom ambijentu Hugo’s bara u Zagrebu staviti fokus na pozitivne priče o uspjehu te međusobnu podršku i  umrežavanju uspješnih dama.

Shhhefica Success Talks

Umjesto negativnih vijesti i tračeva, subotnju špicu će ove subote obilježiti inspirativne priče Alis Pečarić Marić, autorice bloga Čitaj knjigu, Mirele Španjol Marković, direktorice Cicerona, Dunje Tadić, pokretačice Ženskog rokovnika, Đurđice Marković, autorice Crvenecipele.hr, Santine Kuzmić, vlasnice Santina Coachinga te Vesne Zadro, vlasnice Frajerica Handcrafted Jewelry.

Uz šalicu omiljene kave, one će od 12 do 14h u Hugo’s baru s posjetiteljicama razgovarati o uspjehu, podijeliti svoje priče o usponima i padovima u karijernom putu te pružiti korisne savjete koji će drugima olakšati put do uspjeha.

„Shhhefica Success Talks teži diljem Hrvatske okupiti mlade poduzetne žene koje su koristeći vlastite talente uspjele ostvariti vrhunsku karijeru i svoje snove pretvoriti u stvarnost. Gošće će poslužiti kao inspirativan primjer kako unatoč situaciji u državi i raznim negativnim pričama koje čujemo svakodnevno da svatko od nas ima mogućnost kreirati vlastitu pozitivnu priču.“ – poručila je Tanja Džido, pokretačica projekta i portala Shhhefica.com.

Na samom događanju Tanja Džido i Vesna Zadro će predstaviti limitiranu kolekciju narukvica pod nazivom „Power.“, namijenjene upravo mladim poduzetnicama i njihovom osnaženju na putu do uspjeha. Rađene ručno od kvalitetnih materijala i poludragog kamenja oniksa i ahata, ove narukvice simboliziraju snagu, hrabrost i istrajnost koja je nužna za poduzetnički uspjeh. Narukvice su dostupne u tri različite dominantne boje: crna, siva i roze. Crna donosi iznimnu hrabrost, siva mir i razboritost, a roza harmoniju i sreću u dobicima.

Ovisno o tome što najviše svakoj treba, uspješnim damama će ove narukvice biti saveznik u borbi za njihove snove i simboličan podsjetnik da je moć u njima.