Prvu sniježnu subotu u Zagrebu zagrijalo je treće inspirativno druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks. Pred više od trideset posjetiteljica u Hugo’s baru, uspješne gošće Alis Marić, Đurđica Marković, Zora Bjelousov, Dunja Tadić, Santina Kuzmić i Vesna Zadro podijelile su potpuno iskreno svoju priču o najtežim trenucima u svom karijernom putu te kako su iz njih izvukle ono najbolje.

Da uspjeh dolazi kada idete za onim što najviše volite, čak i kad to na početku ne plaća račune, potvrdila je jedna od najpraćenijih blogerica na društvenim mrežama, Alis Marić koja je sa svojim blogom Čitaj knjigu pokrenula pravu revoluciju čitanja u regiji.  Naglasila je koliko je važno u svemu ostati pozitivan i optimističan, čak i u teškim situacijama jer nakon životnih oluja, uvijek dolazi nešto lijepo.

Shhhefica Success Talks

Kako se nositi sa neplaćenim dugovima, neuspjesima i lošim danima, Đurđica Marković je savjetovala – isključivo aktivnošću. Najgore što možete napraviti je ostati u vrtlogu svojih misli i pustiti da vas one svladaju. Pokretačica portala Femina.hr, Zora Bjelousov potpuno otvoreno je progovorila o situaciji kada od investitora nije dobila obećane novce te je mjesecima morala financirati sve iz svog džepa. Iako je to usporilo rast njenog portala, to nije usporilo njenu borbenost i snagu da s ograničenim sredstvima pretvori portal u potpuni uspjeh.

Shhhefica Success Talks

Što je uspjeh za Dunju Tadić, pokretačicu mega popularnog Ženskog rokovnika? Ne njegova visoka tiraža niti novci na računu nego osjećaj da u starosti može reći da je iskoristila najbolje od života, da je iskusila sve ono što je htjela i  živjela život na koji je ponosna. U poduzetništvu joj je najdraže što može izdvojiti vrijeme za svog sina kada god želi, čak i ako to znači da nešto neće biti napravljeno na vrijeme, njeni prioriteti su postavljeni. Santina Kuzmić, složila se s važnošću provođenja lijepih i posvećenih trenutaka sa svojim sinom jer je kao djevojčica i sama najviše cijenila i pamtila takve trenutke sa svojim roditeljima. Uspjeh za nju je rad u skladu sa svojom svrhom, a to je da ljudima omogući brzo i efikasno vodstvo kroz životne izazove.

Shhhefica Success Talks

Vesna Zadro, pokretačica brenda nakita Frajerica, otvoreno je priznala da joj njene diplome nisu nešto pretjerano donijele u životu te da je njen vlastiti brend, njena najveća diploma na kojoj radi svakodnevno i primjenjuje sve naučeno kroz život. Zajedno s Tanjom Džido, pokretačicom Shhhefice i organizatoricom događanja, predstavila je novu kolekciju nakita „Power.“ koja ima za cilj osnažiti dame na njihovom poduzetničkom putu. Narukvice su rađene od poludragog kamenja onixa i ahata koji su tu da svojim vlasnicama pruže hrabrost, ustrajnost i sreću u svim poduzetničkim pothvatima.

Shhhefica Success Talks

Organizatorica događanja, Tanja Džido, istaknula je važnost ustrajnosti i pozitivnog stava u životu, a ponajviše otvorenosti za nove ljude i situacije. Upravo ta otvorenost je transformirala njen život, od nesretne i potcijenjene menadžerice do uspješne poduzetnice u samo godinu dana.

Posjetitelji su tijekom događanja uživali u Baileysu, kao službenenom piću te u darovima sponzora Beautybox i Zagrebačke banke. Posebnu tortu i cupcakese za ovo događanje izradila je Martina Miletić, vlasnica brenda My3Cakes.

Shhhefica Success Talks

Shhhefica Success Talks nastao je s ciljem pokretanja pozitivne priče o uspjehu, međusobnoj podršci i  umrežavanju mladih uspješnih dama. Umjesto negativnih vijesti i tračeva, kojima smo svakodnevno okruženi, u društvu uspješnih poduzetnica i uz šalicu omiljene kave posjetitelji mogu doznati o usponima i padovima  koji stoje iza svakog uspjeha te kako raditi na sebi i biti najbolja verzija sebe. Sljedeći Success Talks u planu je u veljači u Zagrebu te u ožujku u Rijeci te svim ostalim većim gradovima tijekom iduće godine.