Inspirativno druženje uspješnih poduzetnica pod nazivom Shhhefica Success Talks, subotnju kavu je uljepšalo inspirativnim pričama Lucije Lugomer, Tanje Purete, Maše Zibar, Ane Zibar, Tanje Džido i Ane Babić u kojima je uživalo 30 entuzijastičnih posjetiteljica koje su imale priliku iz prve ruke doznati što je sve potrebno za uspjeh.

Da on podrazumijeva stalan rad na sebi, potvrdila nam je Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, koja je otkrila da je svoje samopouzdanje gradila godinama da bi se danas mogla tako uspješno nositi sa različitim komentarima i predrasudama oko plus size modelinga u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Istaknula je važnost stalnog osluškivanja sebe i usmjerenosti na svoje vlastite želje, a ne na mišljenja i stavove okoline. Ako dobro poznajete sebe, mišljenja drugih vas ne mogu dotaknuti.

Shhhefica Success TalksKako postići uspjeh koji je trajan, a ne samo petominutni sjaj i neslavni pad, otkrila nam je Tanja Pureta, dugogodišnja poduzetnica i vlasnica tvrtke Ramiro koja se nakon nekoliko uspješnih poduzetničkih godina pronašla u situaciji da mora intenzivno raditi na svojim prodajnim vještinama  kako bi došla do novih klijenata. Time je prevladala nelagodu pri prodaji i predstavljanju svojih vještina i postignuća drugima, što je nešto s čim se većina uspješnih žena na početku susreće.

Bloggerica Ana Zibar je s nama podijelila priču o nepredviđenom nastanku njenog bloga Ženski svijet. Kako okrenuti nezgodnu životnu situaciju kada nakon porodiljnog nemate posla na koji biste se vratili u potpuno novu pozitivnu priču koja svakodnevno inspirira druge. Koliko je važno otvoriti se novim prilikama i ljudima, ali istovremeno ostati autentičan i dosljedan sebi, balans je koji određuje i koliko ćete dugoročno biti uspješni.

Shhhefica Success Talks

Poznata YouTuberica, Maša Zibar, nedavno je zakoračila u poduzetničke vode nakon što je svoju karijeru gradila u JoomBoosu. Podijelila je s nama svoje oduševljenje kada otvoriš nove mogućnosti rada na sebi i svojim kanalima, fokusirajući se na gradnju svojih snova umjesto tuđih, korporativnih .

Uspješna poduzetnica Ana Babić koja je osmislila posebnu inovativnu metodu učenja engleskog jezika pod nazivom Translector, istaknula je važnost samodiscipline u poduzetništvu. Kada sve ovisi o vama, važno je postaviti jasne ciljeve i držati se njih, istjerati sebe iz kreveta , razriješiti s emocijama i prionuti na posao bez obzira na sve izazove s kojima se suočavali.

Shhhefica Success Talks

 

Tanja Džido, pokretačica Shhhefice i organizatorica događanja, istaknula je koliko, unatoč možda negativnim iskustvima s poslodavcima, suradnicima i prijateljima koji nas svjesno ili nesvjesno sputavaju, upravo trebamo njima biti zahvalni jer su nam oni pokazali što ne želimo biti i što nećemo više u našem životu i karijeri tolerirati.

Nakon inspiracije u Rijeci i Zagrebu , Shhhefica Success Talks će se održati početkom listopada u Osijeku, a u planu su i svi ostali veći gradovi u Hrvatskoj.