Osim što uživamo u inspiriranju i osnaživanju žena, agencija smo specijalizirana za brendiranje na digitalnim kanalima.

BRENDIRANJE

Želite svoj proizvod ili uslugu približiti svojoj ciljnoj skupini, a ne znate kako? Javite nam se i zajedno ćemo uspostaviti most uspješne komunikacije prema njima uz inovativne metode brendiranja.

DIGITALNI MARKETING

Želite iskoristiti prednosti digitalnih kanala za promociju sebe, svog proizvoda ili usluga? Javite nam se i zajedno ćemo postaviti komunikacijsku strategiju, odrediti platformu i poruke koje će vas dovesti do uspjeha.

WEB I GRAFIČKI DIZAJN

Trebate pomoć u izradi vaše web stranice, kreiranju logotipa i vizuala za vaš brend? Javite se našem timu kreativaca koji će vas složiti neodoljive vizualne sadržaje.

START UP SAVJETOVANJE

Tek ste pokrenuli svoju tvrtku ili imate samo ideju? Javite nam se i pomoći ćemo vam u prvim ključnim koracima koji će definirati uspješnost vašeg poslovanja.

KREATIVNA RJEŠENJA

Trebate kreativnu kampanju koja će vaš brend lansirati u zvijezde? Javite nam se i osmislit ćemo rješenje vrijedno svjetskih nagrada.

OSOBNA MOTIVACIJA

Zapeli ste u kolotečinu i ne znate kako dalje? Činilo vam se da imate plan za svoj život, ali sada je sve u magli? Javite nam se i uz stručno vodstvo pronađite ponovno svoju motivaciju i strast prema svojim ciljevima.

SAVJETOVANJE U KARIJERI

Želite novi posao, a ne znate kako do njega? Ili pregovarati s trenutnim poslodavcem o novoj plaći i poziciji, a ne znate kako to uspješno izvesti? Javite nam se za osobno savjetovanje u okviru kojeg ćemo vas pripremiti za uspjeh u vašoj karijeri.

OSOBNO BRENDIRANJE I PR

Želite se pozicionirati na tržištu kao pojedinac? Javite nam se i napravit ćemo strategiju vašeg osobnog brendiranja koje će vam pomoći da se afirmirate kao veliki stručnjak u vašem području.

EDUKACIJE

U pripremi imamo radionice brendiranja, digitalnog marketinga i PR-a koje možemo tematski prilagoditi vašoj tvrtki i polaznicima.

Javite nam se i rezervirajte svoj termin konzultacija s našim stručnjacima.