Tanja Džido, MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing s preko 15 godina iskustva u komunikacijskoj industriji.

Osnivačica je The Art of Feminine Leadership, prve konferencije u Adria regiji koja promiče ženske osobine vodstva i okuplja preko 500 liderica. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu.

U šest godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima 19 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

tanja dzido

Završila je diplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, uz dodatna usmjerenja Odnosi s javnošću i Politička komunikacija kao jedna od najboljih studentica na svojoj godini. Uz mnogobrojne konferencije i radionice, završila je i dodatne edukacije iz područja marketinga, event i brand managementa te iz područja društvenih mreža i digitalnog marketinga. 2017. godine pobijedila je na natjecanju Young Talent Case Study te osvojila e-Leadership MBA stipendiju Visokog učilišta Algebra.

Projekt Shhhefica Tanja Džido je pokrenula  nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. Iz tog razloga u okviru projekta okupljat će stručnjake iz različitih područja relevantnih za uspješan razvoj u karijeri: od voditelja  ljudskih resursa, psihologa, profesora do stručnjaka u području marketinga, brendiranja, prodaje i osobne motivacije, a sve kako bi na jednom mjestu pružila savjete, motivaciju i inspiraciju te omogućila platformu za umrežavanje uspješnih Shhhefica.

Shhhefica ima za cilj motivirati, inspirirati i potaknuti mlade dame na ostvarenje njihove karijere iz snova.

Nudeći im jedinstvenu platformu gdje na jednom mjestu mogu pronaći sve za uspješni početak i uspon u karijeri: od poslovnih savjeta, savjeta za samopromociju, modu, putovanja i edukacije, svaka mlada dama bit će opremljena za početak i ostvarenje uzbudljive karijere.

Osim toga cilj Shhhefice je povezati uspješne mlade osobe kako bi se međusobno podupirale u ostvarenju svojih ciljeva.

Ako imate pitanja ili ste u potrazi za dodatnim informacijama, slobodno je kontaktirajte putem maila tanja@shhhefica.com.

U tijeku su dogovori oko  suradnji s brojnim stručnjacima i mladim poduzetnicima, a ako se i vi želite priključiti projektu ili imate priču vrijednu širenja, javite nam se na info@shhhefica.com