Konferencija promovira ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja i gospodarskog rasta

The Art of Feminine Leadership prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, održat će se po drugi put, 25. siječnja 2019. u Branimir Centru u Zagrebu.

Kako brojni svjetski futurolozi predviđaju, budućnost kvalitetnog vodstva i uspješnog poslovanja leži u soft vještinama kao što su empatija, fleksibilnost, transparentnost, pouzdanost, strpljenje i dugoročno razmišljanje. Korporacije i organizacije koje imaju usađene te vještine vodstva su predodređene za uspjeh zbog poticanja različitosti te usklađivanja vrijednosti i energije. Stoga je glavni cilj ove konferencije potaknuti sudionike da prihvate i razvijaju soft vještine koje pomažu radnim mjestima, tvrtkama i društvu u cjelini da ostvare napredak i zakorače u budućnost.

20 domaćih govornika i dvije liderice s međunarodnom karijerom

Konferencija The Art of Feminine Leadership će predstaviti sedam glavnih govornica iz različitih područja gospodarstva, s posebnim naglaskom na IT sektor, koji slovi kao tradicionalno „muški teren“, a upravo u njemu žene na čelnim pozicijama nižu najveće uspjehe. Na konferenciji će prisustvovati i dvije liderice s međunarodnom karijerom – Stephanie Guyader, direktorica komercijalne strategije i upravljanja rastom prihoda za tržište Europe u tvrtci Kellog i Helle Müller Petersen, predsjednica Uprave Carlsberg Croatia koje će iznijeti svoja iskustva i prakse vezana uz vođenje i uspješno poslovanje organizacija na međunarodnim tržištima. U sklopu konferencije biti će organizirani i paneli pod nazivom „Put ka vrhu: jednaki uvjeti i prilike“ te „Stvaranje budućih lidera“ na kojem će svoja iskustva i uspješne prakse na hrvatskom tržištu podijeliti lideri iz najuspješnijih tvrtki na tržištu.

Konferenciju The Art of Feminine Leadership organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom brendova i tvrtki Somersby, Nivea, Jana, Grawe Hrvatska, Nestle Hrvatska, Uber, JCI Hrvatska te Hrvatske udruge za coaching.

Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com. Ulaznice su  dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 6. prosinca 2018., a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com.