Prvi The Art of Feminine Leadership Masterclass 20. svibnja od 18:00 do 19:30h bavit će se profesionalnim osnaživanjem kroz empatiju, a predavačica Zinka Bejtić će vam uživo iz Dubaija podijeliti svoje iskustvo, znanje i praktične alate koji se mogu koristiti za razvoj vaših liderskih vještina.

Većina nas je odrasla s razumijevanjem da nikada ne bismo trebali pokazivati svoje slabosti. Međutim, nova istraživanja pokazuju da su ranjivost i empatija važne liderske vještine koje grade povjerenje, jačaju zajednicu, povećavaju produktivnost i promiču poštovanje unutar profesionalnih timova.
Doznat ćete:
• Što je samosvijest i kako je primijeniti u praksi?
• Kako koristiti naše ranjivosti za povezivanje s ljudima?
• Kako učinkovito koristiti empatiju na radnom mjestu?
• Kako pozitivno utjecati na druge u profesionalnom okruženju?
Tek kad se suočimo sa svojim strahovima i shvatimo svoje želje, doista upoznajemo sebe i možemo odlučiti slijediti svoju strast. U ovom leži osnova istinskog, osobnog osnaživanja i utjecajnog liderstva.

Rezervirajte svoje mjesto putem maila conference@shhhefica.com

Cijena sudjelovanja: 189kn

Prvih 60 minuta Masterclassa je rezerviran za prezentaciju, a preostalih 30 minuta za vaša pitanja.

O predavačici:

Zinka Bejtić je profesorica i prodekanica na Američkom sveučilištu Sharjah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, TEDx govornica i stručnjakinja za kognitivnu pedagogiju iskustvenog obrazovanja s fokusom na komunikacijski i socijalno-emocionalni pristup učenju. S doktoratom znanosti u području obrazovne psihologije i više od 20 godina predavačkog iskustva, Zinka istražuje ljudski element na kojem se temelji uspješna komunikacija i motivacija unutar zajednica. Fokusira se na prepoznavanje strategija i tehnika koje promiču kreativnost, motivaciju i osjećaj samoefikasnosti kod pojedinaca i timova. Zinka je osnivačica platforme Teach-Studio koja služi za promicanje emocionalne pedagogije kao načina izgradnje i jačanja pozitivnih odnosa u profesionalnom okruženju i okruženju za učenje. Autorica je brojnih radova u području motivacije, iskustvenog poučavanja i emotivne pedagogije, posebno ispitujući ponašanje i osobne kvalitete koje podržavaju kreativnost, inovativnost i posvećenost.