U trećem The Art of Feminine Leadership Masterclassu 7. listopada od 18:00 do 19:30h predavačica Jelena Radonjić će vam uživo iz Londona podijeliti svoje iskustvo, znanje i praktične alate koje primjenjuje u radu sa zaposlenicima u vodećim svjetskim tvrtkama poput Amazona, PwC-a, HSBC-a i Microsofta.

Koliko ste zadovoljni vašim radnim mjestom?

Imate li danas karijeru o kojoj ste oduvijek sanjali ili pristajete na kompromise i zanemarujete vlastite želje?

Raditi male kompromise za napredovanje u karijeri je sasvim u redu, ali graditi karijeru na kompromisima, dugoročno nas vodi do burnouta i brojnih negativnih posljedica.

Najčešće pogreške koje vas drže zarobljene na mjestu su:
– nepoznavanje vlastitih temeljnih vrijednosti
– zadržavanje na radnom mjestu koje ne koristi naše najveće snage
– nedostatak prilika za rast, jasnoće i smjera karijere
– pristanak na previše kompromisa u pogledu naknade za rad, radnih sati, radnog okruženja
– strah od pregovaranja, isticanja i gradnje osobnog brenda

Tek kad se suočimo sa točkama nezadovoljstva na radnom mjestu, možemo krenuti graditi karijeru na čvrstim temeljima koji će nam dati oslonac za brže napredovanje i ostvarenje liderskih potencijala.

Doznajte kako postići zadovoljstvo na radnom mjestu i ostvariti karijeru iz snova.

Prijavite se na Masterclass putem maila conference@shhhefica.com 

Broj mjesta je ograničen
Cijena sudjelovanja: 189kn (s uključenim PDV-om)

Prvih 60 minuta Masterclassa je rezerviran za prezentaciju, a preostalih 30 minuta za vaša pitanja.

Napomena: Masterclass će se održati na engleskom jeziku.

Tko je Jelena?

Jelena Radonjic višestruko je nagrađivana savjetnica za razvoj karijere i liderskih potencijala, s preko 25 godina iskustva u međunarodnoj selekciji i zapošljavanju talentiranih menadžera u vodećim korporacijama diljem svijeta. Autorica je na Forbesu i savjetnica zaposlenicima u vodećim svjetskim tvrtkama poput Amazona, PwC, HSBC i Microsofta. Svoju korporativnu karijeru je započela u Japanu, a nastavila u Velikoj Britaniji gdje danas pomaže profesionalcima ostvariti zavidne međunarodne karijere. Svoja poslovna znanja i iskustva nadogradila je u radu s brojnim duhovnim liderima poput John DeMartinija i Deepaka Chopre što joj je pomoglo donijeti transformativne rezultate stotine njenih klijenata koji su osim impresivnih pozicija uspjeli postići i unutarnje zadovoljstvo.