Drugi The Art of Feminine Leadership Masterclass staviti će u fokus važnost osobnog brendinga za razvoj karijere. Održat će se 10. lipnja od 18:00 do 19:30h kada će vam Tanja Džido, MBA podijeliti svoje iskustvo, znanje i praktične alate koji se mogu koristiti za izgradnju osobnog brenda i zadobivanje priznanja koje zaslužujete na vašem radnom mjestu.

Veliku prepreku u našoj karijeri predstavlja uvjerenje da nije dobro govoriti o sebi i isticati vlastita postignuća. Odgojeni smo da trebamo marljivo raditi, truditi se i pustiti da naš rad govori sam za sebe. A onda dođemo na radna mjesta i provedemo godine čekajući priznanje, povišicu i radno mjesto koje zaslužujemo, ali ono ne dolazi. Dolazi onima koji se usude govorit o sebi, umrežavati se s drugima i istaknuti svoja postignuća jer ako se vi ne usudite promovirati sami sebe, zašto bi to radio vaš poslodavac?

U drugom The Art of Feminine Leadership Masterclassu, doznat ćete:

  • Zašto trebate osobni brend i kako ga izgraditi?
  • Kako pronaći svoj jedinstveni glas i istaknuti se na zasićenom tržištu?
  • Kako iskoristiti LinkedIn da se pozicionirate kao stručnjak u vašoj industriji?
  • Kako se nositi s unutarnjim strahovima od javnog izlaganja, perfekcionizmom i sindromom uljeza?
  • Kako na najbrži način doći do priznanja unutar industrije koristeći ASAP metodu?

Tek kad doista spoznamo vlastite talente i krenemo graditi karijeru te osobni brend u skladu s njima, možemo iskoristiti svoj potencijal te postati prepoznatljivi i utjecajni u poslovnom svijetu. Tada smo vidljivi za prilike koje su po mjeri naših talenata, osobnosti i ciljeva, ali se moramo usuditi sve to sami komunicirati.

Pridružite nam se na 2. Masterclassu u rezervirajte svoje mjesto putem maila conference@shhhefica.com. Broj mjesta je ograničen, a cijena sudjelovanja 189kn.

Prvih 60 minuta Masterclassa je rezerviran za prezentaciju, a preostalih 30 minuta za vaša pitanja.

 

O predavačici:

Tanja Džido, MBA, stručnjakinja je za  osobni brending i digitalni marketing, poduzetnica i autorica knjige Budi Shhhefica svog života. Osnivačica je The Art of Feminine Leadership, prve konferencije u Adria regiji koja promiče ženske osobine vodstva i okuplja preko 500 liderica. 2019. godine Tanja je osvojila međunarodnu nagradu Central European StartUp u kategoriji Female Role Model of The Year. Tanja je široko prepoznata u start-up zajednici kao predavačica, mentorica i inspirativna govornica na mnogim konferencijama, radionicama i događanjima. U posljednje četiri godine radila je kao savjetnica za više od 50 klijenata, a na svojim je događanjima do sada je okupila više od 1500 ljudi. Karijeru je gradila radeći na digitalnoj prisutnosti i kampanjama svjetski poznatih brendova kao što su Adidas, Samsung, American Express, Johnny Walker, Heineken, Pedigree te surađivala s lifestyle brendovima poput su Lancome, Bailey’s, Nescafe, Nivea i Gordon’s Gin. Danas pomaže pojedincima da maksimiziraju svoj potencijal, povećaju vidljivost i prepoznatljivost u industriji pričajući svoju autentičnu priču putem digitalnih kanala.