Veliko networking događanje koje će se održati 10. svibnja 2023. u Zagrebu predstavlja odličnu priliku za žene koje žele proširiti svoju mrežu kontakata, dobiti nove ideje
 i prilike na poslovnom tržištu te napraviti iskorak u svojoj karijeri.

Umrežavanje za žene u poslovnom svijetu je ključno za postizanje uspjeha, bržeg napredovanja i veće zastupljenosti na upravljačkim pozicijama. To je glavni cilj projekta #Mission1000, čiji će se veliki networking događaj održati 10. svibnja 2023. u novom Hotelu Zonar od 19 do 23h. 

Sudionice očekuje bogat inspirativan program uz tri iznimne govornice i uspješne poslovne žene: Gordanu Nikolić, dekanicu Veleučilišta PAR u Rijeci, Snježanu M. Lohninger, voditeljicu financija u Porsche Inter Auto d.o.o., te Sandru Mihelčić, osnivačicu Business Media Grupe. One će podijeliti svoja vrijedna iskustva i savjete kako izgraditi podržavajuću mrežu kontakata paralelno s uspješnom karijerom.

Sve naučeno kroz program sudionice će moći primijeniti na business speed networkingu koji kao brz i efikasan način umrežavanja omogućuje ženama veću vidljivost i priliku za predstavljanje, što može dovesti do novih poslovnih prilika.  Sudjelovanje u business speed networkingu također pruža priliku za unaprjeđenje vlastitih vještina prezentiranja, komunikacije i samopromocije, što može biti od ključne važnosti u poslovnom svijetu, pogotovo za žene koje žele povećati svoj utjecaj u industriji u kojoj posluju.

„Poslovne žene trebaju imati vidljivost u poslovnom svijetu kako bi se izdvojile iz mase te privukle prilike koje im omogućuju napredak u karijeri. Stoga, ne propustite priliku da se pridružite događanju i steknete nova znanja, vještine te upoznate nove poslovne kontakte.“ – poručuje organizatorica i osnivačica programa #Mission1000, Tanja Džido.

Sudionice očekuje i zabavni program uz DJ-a, uz uključenu konzumaciju hrane i pića u impresivnom novom prostoru Hotela Zonar. Događanje je dio projekta #Mission1000 u okviru kojeg organizatori teže povećati vidljivost žena u poslovnom svijetu te njihovu zastupljenost na upravljačkim pozicijama. Upravo ovakvim događanjima cilj je potaknuti razmjenu znanja i iskustava, obogaćivanje mreže kontakata te dolazak do najboljih prilika na tržištu rada za žene.

Da biste se pridružili događanju popunite obrazac na www.mission.shhhefica.com prema kojem ćemo vas spojiti s pravim ljudima za vas, a za sva pitanja možete se javiti na event@shhhefica.com