“Budi proaktivan – nemoj biti nezaposlen” moto je AIESEC-ove besplatne studentske konferencije Youth to Business Forum koja će se održati 24. veljače na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje će čak 15 poznatih stručnjaka svoja iskustva i prakse direktno prenijeti budućim stručnjacima i poduzetnicima.

Pokretačica Shhhefice, Tanja Džido sudjelovat će na konferenciji kroz keynote predavanje  „Lead Like A Woman: Disrupting The Status Quo“ te radionicu  “Digital Channels – Your Wings for Global Success”.

Tijekom konferencije sudionici će imati priliku slušati velik broj predavanja, sudjelovati u radionicama te prisustvovati panelu o efikasnosti obrazovnog sustava. 

Predavanja otvara Tina Odinsky-Zec s temom: „Wake-up to Entrepreneurship! The Rise of the Innovation Class“ nakon kojeg će uslijediti predavanja Tanje Ninić (JCI): „Young leaders giving back“ ; i Tanje Džido (Shhhefica): „Lead Like A Woman: Disrupting The Status Quo“.

Kako svoje ideje uspješno predstaviti investitorima studenti će saznati od poduzetnika i investitora Saše Cvetojevića koji se nedavno u Tesli S vratio s 10 000 kilometara dugog rallya Budimpešta – Bamako.

Zadnji blok predavanja otvara Hermes Arriaga (ImpactHUB) s temom „Entrepreneurship is a Calling not a Job“ a nastavlja Tihana Tea Mušica (Coca-Cola HBC) koja će predstaviti projekt “Coca-Colina podrška mladima”.

U 5 radionica, sudionici će imati priliku upoznati se s cijelim poslovnim ekosustavom. Dobit će savjete o digitalnom marketingu – Tanja Džido (Shhhefica), izradi poslovnog plana – Tina Sirotić (Erste banka), poduzetništvu u korporaciji – Ivan Novaković (INA), financijama – Gordan Horbec (Opulento), prodaji digitalnih rješenja – Petar Ćuk (Mediatoolkit), EU fondovima – Mirela Marović Omerzu (BIZkoshnica).

Za kraj će u panelu „Poslovi budućnosti, priprema li nas obrazovanje na pravi način“ sudjelovati: Vladimir Dujić (Erste banka), Tanja Prekodravac (Selectio), Ante Lučić (Alink) i Saša Vrcelj (eSport). Zaključak konferencije te smjernice za korake kako se motivirati i iskoristiti naučeno će dati Robert van der Wolk (life coach).

Kako bi se sudionici motivirali da znanja s konferencije direktno koriste u praksi, Erste Club je za studente pripremio Case study natjecanje s bogatim nagradama.

Ako ste spremni učiniti prvi korak da ideju pretvorite u nešto veće ili vas samo zanima što učiniti kad budete spremni, besplatno se pridružite konferenciji 24.2 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu sa početkom u 9 sati.

Prijavite se za besplatno sudjelovanje putem linka, a uz prijavu dobivate i certifikat: http://bit.ly/y2bapplicationportal