Želim više osmijeha. Onih iskrenih koji čine da vaše cijelo tijelo zatreperi i daju vam osjećaj da možete poletjeti od sreće. Onih koje prati sjaj u vašim očima koji zarazno blista i treperi te ga je nemoguće skriti.  To su jedini oni pravi, osmijesi koji vrijede i znače da ste uspjeli pronaći radost koju je dijete u vama tražilo.

Želim više prvih puta. Prvih susreta. Prvih rizika. Prvih putovanja. Jer ti prvi nas najviše oslobađaju. Proširuju naše vidike i pokazuju nam novi dio svijeta i razmišljanja kakvo do sad nismo imali. Prvi nam daju krila jer smo se konačno odvažili učiniti nešto o čemu smo dugo pričali. Ma kako god završili, uspjehom ili neuspjehom, prva iskustva nas čine većim, hrabrijima i boljima.

Želim više slobode. Da budemo sve ono što želimo, da kažemo sve što mislimo i da krenemo putem kojim želimo bez straha da će nas drugi osuđivati i odbaciti. Da budemo slobodni i prihvaćeni ovakvi kakvi jesmo, sa svim nesavršenostima, sa svim greškama, modricama i ožiljcima, slobodni da nastavimo dalje uzdignute glave i hrabrog srca.

Želim više iskrenih ljudi. Onih kojima su namjere i ruke čiste, koji vas grle i osjetite da njihovo srce kuca jednako uzbuđeno kao vaše kad postignete uspjeh. Koji bi vas radije izgubili nego pustili da činite nešto na svoju štetu. Koji vas štite kao najranjiviji dio sebe. Oni kojima možete ponosno pokazati svoja krila bez straha da će ih slomiti.

Želim više prilika. Više otvorenih vrata, ispruženih ruku i uzvraćenih osmijeha. Svijet u kojem nismo jedni drugima konkurencija već učitelji na putu do usavršenije verzije sebe, koji nas bodre s tribina  sa suzom u oku jer znaju da je naš uspjeh i njihov uspjeh i da je sreća uvijek veća kad je dijeljena.

Želim blještavilo. Veliki sajam i vatromet u čast istinskih vrijednosti koje okupljaju ljude i zajednice koje ih čine boljima, a ne izoliranijima i ogorčenijima. Želim blještava događanja gdje ljudi potiču, a ne spotiču druge. Gdje je najvažnija pozicija vaše duše, a ne vašeg ega te cijena vašeg integriteta, a ne vaše haljine.

Želim sve i još puno svega za sve nas koji se već predugo osjećamo da smo izvan ovog svijeta, odgojeni prema pogrešnim vrijednostima i rođeni u krivom stoljeću.